Információ

Regisztráció
Megrendelés
Szállítási idõ és Személyes vásárlás
Fizetés
Termékgarancia
Adatvédelem

Regisztráció:

A JatekMakettCentrum.hu internetes áruházban történő rendeléshez Önnek regisztráltatnia kell magát. A regisztrációt bármikor egyszerűen végrehajthatja. A regisztrációkor megadott adatokat (név, cím, telefonszám) kizárólag csak a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, azt a JatékMakettCentrum.hu oldal üzemeltetője a Kék Kobra Kft. bizalmasan kezeli, harmadik félnek át nem adja. A Kék Kobra Kft. semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért. A regisztrációkor megadott személyes adatokat egy Ön által megadott e-mail címmel és jelszóval tároljuk a későbbi azonosításhoz. Az azonosítók megadásával adataihoz bármikor hozzáférhet, és módosíthatja. Amennyiben jelszavát elfelejtené, úgy email címe megadásával, új jelszót kérhet, melyet e-mailben küld meg a rendszer automatikusan. Fontos, hogy amennyiben szeretne a továbbiakban információkat kapni az áruházunkban megjelenő újdonságokról, akciókról, akkor regisztráláskor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Az e-mail cím vásárlói elégedettség-felmérés céljából, közvetlen üzletszerzési céllal is kezelésre kerül, mely ellen elérhetőségeinken tiltakozhat. E-mail címét az Árukereső (Online Comparison Shopping Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.) a kérdőíves felmérés céljából adatfeldolgozóként tárolja.
A vásárlók e-mail címének tárolására az Árukereső (Online Comparison Shopping Kft. (1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 24868291-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-186759) adatfeldolgozó megbízással rendelkezik a Megbízható Bolt Programhoz kapcsolódó vásárlói elégedettség-felmérés céljából. Az itt történő vásárlások után a vásárló e-mail címe az Árukereső részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az adatfeldolgozásra így továbbított átadott e-mail címet, mint személyes adatot utasításunkra az Online Comparison Shopping Kft. kezeli, megfelelő írásbeli szerződés és adatvédelmi feltételek mellett.

Megrendelés:

A megrendelés 5 lépésből áll:
1. A kosár tartalma:
Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét.
2. Bejelentkezés:
Megrendelést csak regisztrált felhasználók a bejelentkezést követően adhatnak le. A regisztrációval kapcsolatos részletes információt a Regisztráció menüpontban olvashat.
3. Számlázási és szállítási adatok:
Itt láthatja a regisztráció során megadott számlázási és szállítási adatait, melyeket a módosít gombra kattintva aktualizálhat, módosíthat. Valamint a kívánt szállítási módot is itt kell megadnia. A Megjegyzés rovatban lehetősége van egyedi igények jelzésére.
4. Ellenőrzés:
Kérjük ellenőrizze még egyszer megrendelését. A fenti menüsorra kattintva visszatérhet az előző lépésekhez és módosíthatja megrendelését. Ha mindent megfelelőnek talált, az Rendelés folytatása gombra kattintva érvényesítheti megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben. A megrendelhető tételek jellemzői az adott termékhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. A megrendelhető cikkek leírásait a gyártók/forgalmazók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A termékek mellett található fotók, az adott cikkek ábrázolják. A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. Megrendelése, a visszaigazolást követően lép érvénybe!
5. Megrendelés:
Az elküldött megrendelését a nyomtatás gombra kattintva kinyomtathatja.

Szállítási idõ és Személyes vásárlás:

Sok internetes áruház dolgozik Magyarországon, oly módon, hogy a választékukban megtalálható termékek virtuálisak, nem rendelkeznek raktárkészlettel. Ez igen gyakran eredményezi azt, hogy egy-egy rendelést nem egészében vagy egyáltalán nem tudnak leszállítani. A JatekMakettCentrum.hu internetes áruházában megjelenő termékek legnagyobb része raktáron van, azonnal elérhető, de előfordulhat természetesen, az áruház forgalmát valamint, folyamatos eladásinkat figyelembe véve, hogy épp elfogyott az adott árucikk, erről egy tájékoztató e-mailben értesítjük Vásárlóinkat a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül. A termékeinknél feltüntetett 2-5 munkanap szállítási idő ellenére számíthat rá, hogy a rendelést követő egy vagy két munkanapon belül leszállítjuk, vagy azonnal visszaigazolást küldünk a személyes átvétel lehetőségéről. Ha olyan cikke(ke)t is rendel on-line választékunkból, amely(ek)nél a várható szállítási idő több ennél, számolni kell azzal hogy a teljes csomag, a termékeknél megadott leghosszabb szállítási idővel kerül leszállításra. Ha egészen pontos elképzelése van a megvásárolandó termékről, úgy mielőtt felkeres minket érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál a termékek elérhetőségét illetően. Ha nem sürgős a vásárlás, akkor pedig rendeljen bátran on-line felületünkön, válassza a személyes átvételt, és mi a megadott szállítási időn belül e-mail-ben tájékoztatást küldünk arról hogy átveheti a termék(ek)et. Ha pedig egyszerűen csak nézelődni szeretne egy igen nagy választékkal rendelkező játék és makett áruházban, akkor ne habozzon ellátogatni hozzánk. További adatok a Játék és Makett Centrum menüpont alatt.

Fizetés:

A megrendelt árucikkek ellenértékét a postai, vagy futárcég alkalmazottjának kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni.

Termékgarancia:

 

Cégünk az általunk eladott termékekre általában egy év garanciát vállal. Az ettől eltérő szavatossági és garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, ill. a mellékelt garanciális okmányokon szerepel. Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. A használat során bekövetkezett meghibásodásokra az árucikkhez mellékelt magyar nyelvű garanciajegyben leírtak az érvényesek.

 

A 2011/83/EU számú irányelvnek, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

 


A vásárlástól való elállás joga:
A vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül visszatéríti.
Fontos!
- A vevő viseli az elállásból eredő minden felmerülő költséget.
- A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik.
- Az árucikk csak az eredeti csomagolásban és az eredeti garanciális okmányokkal együtt szolgáltatható vissza.
- Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

 

Adatvédelem:

Jelen adatkezelési tájékoztató az alábbi weboldal adatkezelését szabályozza:

https://www.jatekmakettcentrum.hu online áruház, melynek üzemeltetője a Kék Kobra Kft.

A Kék Kobra Kft. (1097 Budapest, Gyáli út 31/b, cégjegyzékszám: 01-09-079454, adószám: 10610600-2-43) (Szolgáltató, adatkezelő) az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2016/679 RENDELETE szerint az alábbi tájékoztatást adja.

 

AZ ADATKEZELŐ ELÉRHETŐSÉGEI

Név: Kék Kobra Kft.

Székhely: 1097 Budapest, Gyáli út 31/b

Email: info@kekkobra.hu, info@jatekmakettcentrum.hu

Telefon: 06 (1) 280-4456, 06 (1) 212-4028

 

A SZABÁLYZAT CÉLJA


A jelen szabályzat célja, hogy rögzítse a https://www.jatekmakettcentrum.hu webáruház által alkalmazott adatvédelmi és kezelési elveket, amelyet a Társaság magára nézve kötelezően elismer.

 

A https://www.jatekmakettcentrum.hu által nyújtott szolgáltatások minden egyén számára biztosítva kell legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak kézi és gépi feldolgozása során (adatvédelem). A felhasználó személyes adatainak védelme a Kék Kobra Kft. - Játék és Makett Centrum és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő előírásoknak. A vásárló adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen, ilyen eset a kiszállító cégek (Magyar Posta, DPD futárszolgálat) megbízása a megvásárolt termékek kiszállítására, illetve könyvelési célokra való felhasználás (számlázás, számlák megőrzése az adott törvények alapján). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

 

AZ ÖN JOGAI

Hozzáférési jog:

Önnek bármikor joga van információt kérni az általunk tárolt személyes adatairól. Vegye fel a velünk a kapcsolatot személyes adatai egyeztetése céljából.

Helyesbítési jog:

Joga van kérni személyes adatai helyesbítését, emellett adatait Ön is szerkesztheti regisztrációja alatt.

Törlési jog:

Joga van kérni adatainak törlését bármikor. A törlés időpontja a felhasználó törlési igénye esetén AZONNAL.

A törlést kizáró okok a következőek lehetnek:

Folyamatban lévő ügyek lezárásáig (nyitott megrendelés, aktuális panaszkezelés, rendezetlen tartozás).

Vásárláshoz és bárminemű tranzakcióhoz köthető adatokat kötelesek vagyunk megőrizni az adott törvények alapján könyvelési célokra.

Jogainak gyakorlása:

Adatvédelemmel kapcsolatos bárminemű kérés, kérdés esetén ügyfélszolgálati munkatársaink fogadják a fenti jogokra vonatkozó kérelmeket az alábbi elérhetőségeken:

 

Email: info@kekkobra.hu, info@jatekmakettcentrum.hu

Telefon: 06 (1) 280-4456, 06 (1) 212-4028

Levelezési cím: 1097 Budapest, Gyáli út 31/b

 

A KEZELT ADATOK KÖRE

A https://www.jatekmakettcentrum.hu  a szolgáltatás nyújtása céljából kezelheti azon személyes adatokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükségesek.

 

REGISZTRÁCIÓNÁL FELVETT SZEMÉLYES ADATOK

A regisztráció során a felhasználónak kötelezően meg kell adnia bizonyos személyes adatokat (ezek elengedhetetlenek a szerződésben foglalt szolgáltatás teljes körű kielégítéséhez, például: számla elkészítése, kiszállítás). Ezen felül a regisztráció véglegesítéséhez kötelező elfogadni az Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi irányelvet, amivel a webáruház használatát és használatának feltételeit magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a weboldal szolgáltatásainak igénybe vételére.

Az e-mail cím vásárlói elégedettség-felmérés céljából, közvetlen üzletszerzési céllal is kezelésre kerül, mely ellen elérhetőségeinken tiltakozhat. E-mail címét az Árukereső (Online Comparison Shopping Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.) a kérdőíves felmérés céljából adatfeldolgozóként tárolja.
A vásárlók e-mail címének tárolására az Árukereső (Online Comparison Shopping Kft. (1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 24868291-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-186759) adatfeldolgozó megbízással rendelkezik a Megbízható Bolt Programhoz kapcsolódó vásárlói elégedettség-felmérés céljából. Az itt történő vásárlások után a vásárló e-mail címe az Árukereső részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az adatfeldolgozásra így továbbított átadott e-mail címet, mint személyes adatot utasításunkra az Online Comparison Shopping Kft. kezeli, megfelelő írásbeli szerződés és adatvédelmi feltételek mellett.

 

A kezelt adatok köre:

Név / Cégnév,

Cég esetén adószám,

E-mail cím,

Jelszó (az adatfeldolgozó nem fér hozzá),

Számlázási cím (számlázási név, utcanév, házszám, település, irányítószám),

Szállítási cím (szállítási név, utcanév, házszám, település, irányítószám).

 

Az érintettek köre:

A webáruházban regisztrált valamennyi Felhasználó.

Az adatgyűjtés célja:

A webáruház használata, annak szolgáltatásainak biztosítása.

Az adatkezelés időtartama, törlésének határideje:

A felhasználó által megadott személyes adatok kezelése mindaddig fennmarad, amíg a felhasználó a szolgáltatásról - az adott felhasználói névvel - ki nem iratkozik. A törlés időpontja a felhasználó törlési igénye esetén AZONNAL.

 

Tájékoztatjuk, hogy a regisztrációból fakadó adatkezelés az Ön hozzájárulásán alapul.

A vásárláshoz kötelező és elengedhetetlen a fenti személyes adatokat megadni.

Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következményekkel jár, hogy nem tudja webáruházunk szolgáltatásait igénybe venni.

 

A személyes adatokhoz való hozzáférést, törlését, módosítását az alábbi lehetőségek szerint kérheti:

Email: info@kekkobra.hu, info@jatekmakettcentrum.hu

Telefon: 06 (1) 280-4456, 06 (1) 212-4028

Levelezési cím: 1097 Budapest, Gyáli út 31/b

 

HÍRLEVÉL

Felhasználó előzetesen a regisztrációnál hozzájárulhat ahhoz, hogy Szolgáltató a regisztrációkor megadott email elérhetőségein megkeresse reklámajánlataival a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételei alapján.

Felhasználó indokolás nélkül leiratkozhat a reklámajánlatok küldéséről.

A Szolgáltató a Felhasználó minden adatát törli a nyilvántartásából, amely a hírlevél küldéséhez tárol.

 

A kezelt adatok köre:

Név,

Email cím,

Feliratkozás időpontja.

Az érintettek köre:

A hírlevélre feliratkozott valamennyi Felhasználó.

Az adatkezelés időtartama, törlésének határideje:

A felhasználó által megadott személyes adatok kezelése mindaddig fennmarad, amíg a felhasználó a szolgáltatásról az adott email címmel le nem iratkozik.

A Felhasználó bármikor leiratkozhat a hírlevélről email címe megadásával és a leiratkozás gombra való kattintással.

Webáruházunkban két hírlevél listát tartunk számon: Játék és Makett.
Amennyiben mindkettőre vagy csak az egyikre iratkozott fel, kérjük figyeljen arra, hogy a leiratkozásnál mindig az aktív áruház hírlevéllistájáról törli az email címet (a kategóriák felett lehet váltani az áruházak között).
Amennyiben problémába ütközik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:
Az info@jatekmakettcentrum.hu email címre küldött igény alapján töröljük hírlevél listánkról.

A törlés időpontja a felhasználó törlési igénye esetén AZONNAL, de legkésőbb 72 órán belül.

 

A hírlevél küldéséhez nyilvántartott személyes adatokhoz való hozzáférést, törlését, módosítását az alábbi lehetőségek szerint kérheti:

Email: info@jatekmakettcentrum.hu

Telefon: 06 (1) 212-4028

Levelezési cím: 1097 Budapest, Gyáli út 31/b

 

COOKIE (SÜTI) KEZELÉSE

A cookie-k használatával nem kezel személyes adatokat az adatkezelő.

Az érintetteknek lehetőségük van a cookie-kat törölni a böngészők „Beállítások” menüjében az Adatvédelem menüpont alatt.

 

A kezelt adatok köre:

Azonosítószámok, dátumok, időpontok

Az érintettek köre:

A webáruházat böngészőben megnyitó, illetve regisztrációval igénybe vevő valamennyi Felhasználó.

Az adatkezelés időtartama, törlésének határideje:

A látogatói munkamenet lezárásáig.

 
 

BIZTONSÁG

Adatvédelmi problémák esetében kötelező bejelentési kötelezettséget vállalunk a felügyeleti hatóságnak

Bárminemű kockázattal járó incidenst, törvénysértésre utaló jelet azonnal, de legkésőbb 72 órán belül az illetékes hatóságok és az érintett felé kötelesek vagyunk jelenteni.

PANASZTÉTEL JOGA A FELÜGYELETI HATÓSÁGOKNÁL

Amennyiben személyes adatait feltételezhetően helytelenül dolgozzuk fel, lépjen velünk kapcsolatba, illetve joga van közvetlenül panaszt tenni a felügyeleti hatóságnál is.

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.

Telefon: +36 -1-391-1400

Fax: +36-1-391-1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK FRISSÍTÉSE

Az adatvédelmi irányelveink az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS ajánlásai és rendeletei szerint folyamatosan frissítve lesznek, a legfrissebb változásokról webáruházunkban tájékozódhat, emellett a változásokat folyamatosan kommunikáljuk ügyfeleink felé.